12 aprile 2014

Vlore, erozioni demton rrugen e Llogarase, levizja me rrezik edhe kete sezon turistik 2014


---Published on Apr 12, 2014

VLORË- Aksi nacional i Llogarasë që lidh Vlorën me jugun e vendit edhe ky sezon turistik do ta gjejë të dëmtuar e thuajse të pakalueshëm.

Ndërhyrjet e njëpasnjëshme nuk i kanë dhëne një zgjidhje kësaj situate, duke bërë që erozioni i vazhdueshëm dhe rrëshqitja e dherave ta shndërrojnë aksin në një zonë të rrezikshme për lëvizjen e automjeteve, siç duket edhe në këto pamje.

Ky aksi në pikun e sezonit turistik qarkullojnë deri ne 10 mije automjete ne dite, kryesisht turistë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate