23 aprile 2014

Shqiperia ne katalogjet e operatoreve te huaj per kete vit

Wednesday, 23 April 2014 09:56

Shqiperia ne katalogjet e operatoreve te huaj per kete vit.
Shqiperia po fiton gjithnje e me shume simpatine e operatoreve te huaj me natyren e mrekullueshme dhe pasurite arkeologjike qe ofron. Kete here eshte operatori Europa World ne Itali ai qe e ka futur Shqiperine ne katalogun special te destinacioneve me te mira mesdhetare qe ofrohen per kete vit. Sipas zedhenesve te operatorit “vendi i shqiponjave” eshte nje atraksion kryesor ne Mesdhe me natyren e virgjer dhe kulturen e pasur. Nje nder sitet shqiptare qe promovohet nga Europa World per kete sezon veror eshte edhe parku arkeologjik i Butrintit ne Sarande, prej vitesh Trashegimi e Njerezimit e mbrojtur nga UNESCO.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=85946:shqiperia-ne-katalogjet-e-operatoreve-te-huaj-per-kete-vit&Itemid=617#sthash.1qAJ05xW.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate