12 aprile 2014

Debora zbardh Korcen, fluks vizitoresh ne qytetin e serenatave.

Saturday, 12 April 2014 11:06
Debora zbardh Korcen, fluks vizitoresh ne qytetin e serenatave.
Kjo fundjave ka shenuar nje fluks vizitoresh ne qytetin e Korces dukeqenese rreshjet e debores mbuluan qytetin edhe pse jemi ne muajin prill. Luhatja e temperaturave ka sjelle debore ne Korce duke mbuluar catite e qytetit te serenatave. Megjithse intensiteti i rreshjeve te debores ka qene i ulet , qytetaret dhe vizitoret kane rendur te bejne foto e te shijojne fundjaven e bardhe ne Korce.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=85794:debora-zbardh-korcen-fluks-vizitoresh-ne-qytetin-e-serenatave&Itemid=617#sthash.lAbAx9Ax.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate