11 gennaio 2013

Traditat dhe Turizmi


Rajonet kufitare të Shqipërisë dhe Greqisë po nxisin projekte per t`i ardhur ne ndihme zhvillimit te turizmit dhe ruajtjes se trashegimise kulturore. Ne Gjirokaster, Drejtoria e Kultures Kombetare dhe Prefektura, se bashku me partneret greke te Mecovos kane ndermarre nje nisme per te nxitur ruajtjen e tradites se punimit te gurit dhe te drurit. Korrespondenti yne Raimond Kola na njeh më në hollësi me këtë nismë

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate