22 gennaio 2013

Në datën 25 janar 2013 në Galerinë FAP Ekspedita Everest 2012.


Në datën 25 janar në Galerinë FAP Ekspedita Everest 2012.
Në ambientet e galerisë FAP më datë 25 janar do të  hapet një ekspozitë fotografike dhe audiovizive ku do jenë ekspozuar më shume se 100 fotografi nga Ekspedita Everest 2012, të cilat pasqyrojnë ngjitjen e një ekipi alpinistësh shqiptarë në çatinë e botës. Në njërën nga sallat e ekspozitës gjatë gjithë kohës do shfaqet për publikun një dokumentar për Everestin.
Gjatë ekspozitës do reklamohen veshjet dhe pajisjet speciale që janë vetëm për lartësitë mbi 8000m. Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më datë 3 shkurt.
Data e fillimit: 2013-01-25
Data e përfundimit: 2013-02-03

Orari: 19:00 to 21:00
Phone: +355 4 2 255 721
Vlerësimi: 
Per me shume info; http://tiranaxxl.com/event/ekspedita-everest-2012/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=ekspedita-everest-2012

Galeria FAP

Galeria FAP e ndertuar në ambientet e Fakultetit të Arteve të Bukura pranë Universitetit te Arteve është një ndër hapësirat më atraktive në Tiranë për ekspozim. Galeria FAP është e pozicionuar në anën e pasme të Universitetit të Arteve, duke i dhënë mundësi të gjithë kalimtarëve si dhe artëdashësve ta kenë tejet të lehte aksesin në këtë ambient.
 


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate