28 luglio 2016

Sitet arkeologjike në kryeqytet pa Ciceron Në fundjavë orare zyrtare për vizitorët 9.00-17.00

25 korrik 2016 14:52
Megjithëse jemi në pikun e sezonit turistik, një pjesë e siteve arkeologjike në Tiranë,  janë pa ciceronë, dhe as fletpalosje informuese. Ndërsa xhirimi për kronika informuese lidhur me vizitueshmërinë në Muzeun Historik Kombëtar është i pamundur, pasi leja nga drejtuesit e muzeut, ka kaluar tek Ministria e Kulturës.. http://www.abcnews.al/lajme/kulture/4/72981

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate