02 luglio 2016

Lumi Valbonë, zemra blu e Alpeve Shqiptare (Fotoreportazh)

Me një gjatësi prej 50 kilometrash uji i kaltër dhe i kristaltë i lumit Valbonë rrjedh përgjatë Alpeve Shqiptare, duke krijuar jo vetëm një peizazh të mrekullueshëm për vizitorët e luginës së Valbonës e më gjerë, por edhe një aset të rëndësishëm të zonës për jetën e përditshme të banorëve dhe turizmin.

Autor: Ivana Dervishi  BIRN  Valbonë FOTO28 Jun 2016
Qindra vendas dhe disa shoqata mjedisore kanë nisur fushatën ndërgjegjësuese për të ndalur ndërtimin e digave përgjatë këtij lumi.
Këto janë disa nga fotot e objektivit të BIRN përgjatë rrjedhës së zemrës blu të Alpeve Shqiptare, lumit Valbonë.
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
Rrjedha e lumit të Valbonës. 25 qershor 2016. Foto: Ivana Dervishi/BIRN
http://www.reporter.al/lumi-valbone-zemra-blu-e-alpeve-shqiptare-fotoreportazh/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate