22 luglio 2016

Forumi për trashëgiminë Monumentet në rrezik dhe restaurimi i objekteve jashtë standardeve

21 korrik 2016 12:22
  Monumentet e Kultures janë në rrezik, sipas forumit për mbrojtjen e trashëgimisë. Arben Biçoku thotë se mjaft objekte dhe site arkeologjike po shkatërrohen dita-ditës edhe pse shuma e financuar këto 3 vite ka qenë më e madhe se ndonjëherë. Ndërkohë që anëtarët e trashëgimise kontestojnë edhe restaurimet e bëra jashtë çdo standardi.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate