06 febbraio 2013

Ecje dhe ski në Pukë, Këtë fundjavë më 9 dhe 10 shkurt, turist-grupi “Eksploruesit – Albanian Beauty” organizon hiking & skiing në Pukë.


Këtë fundjavë më 9 dhe 10 shkurt, turist-grupi “Eksploruesit – Albanian Beauty” organizon hiking & skiing në Pukë.
Në guidën tonë përfshihen:
  • Akomodimi dhe transporti
  • Mëngjesi (2 vakte), drekë (2 vakte) dhe darkë
  • Pijet alkolike dhe jo alkolike
  • Pajisjet për ski & kafe
  • Energizers!
  • Guidë dhe argëtim pa fund
Nisja bëhet në sheshin “Nënë Tereza” të shtunën në orën 8:00, ku kohëzgjatja e udhëtimit deri në Pukë është më pak se 3 orë.
Kosto për person është 4500 lekë.
Vendet janë të limituara.

Adresa: 
Sheshi Nënë Tereza
Orari: 08:00 to 20:00
Phone: +355 69 3771019
Vlerësimi: 
Kërko të dhëna
Data e fillimit: 2013-02-09
Data e përfundimit: 2013-02-10Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate