08 febbraio 2013

Kurs fillestar dhe i avancuar për alpinizëm edhe ne Tirane-Shqiperi 2013, Mësoni si të ngjiteni në murin artificial


Kurs fillestar dhe i avancuar për alpinizëm
Mësoni si të ngjiteni në murin artificial. per vitin 2013

Kursi kushton 2500 lek në muaj ose 300 lek seanca. Trajnimet zhvillohen çdo të martë dhe të enjten në orën 18.30 tek ish Klubi Partizani

Për të krijuar një ide mbi këtë sport, seanca e parë është falas.

Në çmim perfshihen istruksjonet mbi ngjitjen dhe paimet që përdoren si litar, shalurë, këpucë, karabina etj.

Stërvitja zhvillohet me siguri të plotë teknike nga trajner të specializuar.


Kur të ngrohet koha do keni mundesinë të provoni edhe ngjitje në shkëmb natyral në Bovillë, Gjipe, Theth etj.
Për më shume informacion kontaktoni:
Gerhard Duro ose Rock Climbing Albania sms 
gerhard_duro@yahoo.com
069 684 5514

https://www.facebook.com/albanian.climbing.club
https://www.facebook.com/gerhard.duro?group_id=0

Cdo te marte dhe te enjte ne oren 18.00 zhvillohet kurs per ngjitje shkembore ne Klubin sportiv Partizani. Per me shume informacion kontaktoni ne 069 684 5514
Foto nga muri artificial i ngjitjes.
 — con Gerhard Duro e Rock Climbing Albania

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate