12 febbraio 2013

ANTA siguri në fluturim, Puna e jashtëzakonshme e atyre që kanë në dorë jetët e mijëra njerëzve... REPORTAZH 12/Shkurt/2013


Në vite ANTA ka bërë ndryshime rrënjësore me mbështetjen e qeverisë dhe Ministrinë e Transporteve. E gjitha për një shërbim cilësor dhe siguri në fluturim.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate