23 febbraio 2013

Një ditë me peshkatarët e “Koral”, Mundi dhe kënaqësia e peshkimit


..19 shkurt 2013 13:42
Peshku që hamë në restorante nga vjen? Sa peshk të egër ka në tavolinat tona? Gjatë një dite peshkimi me peshkarexhen “Koral”në Adriatik kupton se deti ynë ka shumë peshk. Por mundi i peshkatarëve për ta zënë me rrjeta është i madh. Për më tepër të ndjekim reportazhin e përgatitur nga Alma Çupi dhe Operatori Ben Haxhiaj.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate