23 febbraio 2013

High Albania & Rock Tirana prezantojnë Harlem Shake Party


 • High Albania & Rock Tirana prezantojnë Harlem Shake Party!
  Kush: Alpinistë, Pjesëtarët të High Albania, dhe kushdo që ka qejf natyrën Shqiptare
  Çfarë: Qofte, Birrë, Shoqëri e këndshme, Kacavjerrje
  Kur: Të Enjten 28 Shkurt, ora 19:00
  KU: Rock Tirana Climbing Gym
  Sa Kushton: 300 lek për ha-pi-ngjitu sa të kesh fuqi :)
  Sillni me vete: Kostume (maska, slleping bag, paruke të çmëndura dhe kostume të ndryshme) për Harlem Party-n!


  High Albania & Rock Tirana presenting Harlem Shake Party!
  Who: climbers, high albania members, people who enjoy Albania’s nature
  What: qofte, drinks, climbing, socializing
  When: Thursday 28 February @ 19:00
  Where: Rock Tirana Climbing Gym
  How Much: 300 lek for all-you-can- eat-&-drink-&-climb :)
  Bring: a unique COSTUME (mask, sleeping bag, crazy hair, stormtrooper suit, hulk costume, etc.) for the Harlem Shake Dance Party!

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate