11 maggio 2013

Të apasionuar pas natyrës dhe bukurive Shqiptare ne 2013

Tema: Të apasionuar pas natyrës...
Të ftuar:
1. Kliton Gerxhani
2. Borana Haxhimusaj
3. Mikaela Kakeli
4. Edvin Kasimati

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate