06 maggio 2013

Bujtinat eTthethit ju presin qe tju ofrojne pushime pran-verore 2013 plot natyre dhe ushqim Bio .....

Fran Frashnishta 069 33 95 117
Mark Mali 0696635507
Pellum Carku 0693595906
Pjeter Vuksanaj 0682374727
Povli Polia 069 301 6781 pavpolia@gmail.com
Mëhill Çarku, Gjeçaj, 0693164211/ 15 shtretër
Luc Frani Carku 0693716540

Besmir Vuksanaj 0672276484
Pal Rupa--- 00358466608229
Gjok Shyti Gjelaj 0692185250
Gjon Deda, Okol, 0693118693/ 10 shtretër
Fran Molla, Gjeçaj, 0682180228/ 8 shtretër
Prek Tërthorja, Gjeçaj, 0683644788/ 15 shtretër
Fran Terthorja, Gjecaj,068 38 40990/10 shtreter
Fran Modha, Gjecaj,0692180228/10 shtreter
Fran Frashnishta,Gjecaj 0692099753/25shtreter
Sokol Frashnishta,Gjecaj,0683105837/9shtreter
Marash Kometa 0682472456/
Gjovalin Lokthi Qender theh 0692274453/ bare
Prek Harusha, Qendër, 0692770294/ 11 shtretër
Angjelin Shpella 0692389746
Dedë Nika, Ndërlysë, 0693346423/ 6 shtretër
Rrok Stani, Ndërlysë, 0693164726/ 6 shtretër

visit for more info https://www.facebook.com/albaniathethi.pushimi

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate