11 maggio 2013

Kanionet e Skraparit, më të bukurat në Evropë, Për herë të pare në to është bërë raftin në vitin 1993 .... Reportazh Maj-2013


06 maj 2013 20:19
Kanionet e Skraparit janë cilësuar si më të bukurat në Europë. Për herë të parë në këto kanione është bërë raftin në vitin 1993. Çdo fundjavë sidomos në periudhën e pranverës janë me qindra turistë që vizitojnë këto kanione dhe marrin adrenalinë në maksimun duke bërë rafting. ABC News sjell udhëtimin përgjatë 13 kilometrave që për vizitorët konsiderohet udhëtimi i jetës.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate