22 maggio 2013

aktivitet ne natyre kete te diele 26/maj/2013 ne Shpellen e Pellumbasit dhe Kanioni i Erzenit I organizuar nga Alpinizmi , Ski & Turizem Malor Elbasan (Federata e Alpinizmit Shqiptar)


 • Elbasan Alpinizmi , Tetari Skampa , Lokali " Teatri Skampa", 001 Elbasani, Elbasan, Albania
 • Nisja nga Elbasani ne ora 07 diten e Diel 26/05/2013

  Vendi i Nisjes .....Sheshi i taksive prane shtepise muze

  Do te shkojme me Fugona deri ne Fshatin Pellumbas qe ndodhet ndermjet Rruges Elbasan - Tirane , me pas do te Levizim ne Kembe per tek Shpella e Pellumbasit (2 ore ecje) dhe Kanionit te Erzenit (2ore ecje)
  Nese temperaturat do te jene te pershtateshme mund te Lahemi ne Pishinat Natyrale qe ndodhen ne Kanionin e Erzenit ( bukuri mahnitese) , prandaj mund te merrni me vete dhe rroba Banjoje (Kush deshiron)
  Femijet nen 14 vjec nuk do te vazhdojne udhetimin per tek Kanioni i Erzenit .
  Ju lutem vishni kepuce ose atlete te pershtateshme per ecje ne natyre !
  Uje dhe ushqim te mjaftueshem per nje dite

  Kthimi per ne Elbasan ora 16 30

  Cmimi do te jete 800 leke personi (Udhetim,Guide)

  Prenotimet mund te behen tek Tetatri SKAMPA deri diten e Premte ora 19,30, numrat e telefonit e afishuara ne faqe, si dhe ne nr e sek.Shoqates Marsel Cocoli 0694894496
  Marsel Osmanllari ( Leli Celi) Lokali tek Teatri Skampa

  https://www.facebook.com/events/332027560258099/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate