14 maggio 2013

Alpinizmi , Ski & Turizem Malor Elbasan (Federata e Alpinizmit Shqiptar) propozon per Kete fund Jave 19-maj-2013 "Ujvara e Sotires"


 • Elbasan Alpinizmi , Tetari Skampa , Lokali " Teatri Skampa", 001 Elbasani, Elbasan, Albania
 • Aktivitet ne Ujevaren e Sotires (Mrekullia e Treves sone)

  Diten e Diele ne ora 7.00
  Takimi dhe nisja si gjithmone tek Sheshi i Taksive poshte Piaza del Sole.

  Ndalesa e Pare eshte ne Qytetin e Gramshit ku mund te pushohet 20 minuta , dhe me pas do te vazhdoje udhetimi me automjete deri ne Fshatin Sotire 16 km nga Gramshi.

  Ne fshatin Sotire do te jete ndalesa e rrugetimit me Automjet , dhe nga ketu do te filloje ecja ne kembe .

  Ky Aktivitet eshte per te gjitha moshat , pasi rruga per tek Ujevara e Sotires eshte 2 ore larg ne kembe nga Fshati sotire dhe terreni eshte kryesisht fushor dhe pak kodrinor .

  Pagesa eshte : 950 leke Personi 
  Anetaret me karten e anetaresise te AST per vitin 2013 pagesa do te jete 800 Leke

  Prenotimi duhet te behet deri diten e Marte ...dt 14 Maj 2013
  Nisur nga kerkesat e shumta pritshmeria per pjesmarrje ne kete aktivitet mendohet te jete shume e madhe prandaj Prenotimet duhet ti mbyllim disa dite perpara kryerjes se aktivitetit . Kjo sepse numri i mjeteve ne dizpozocion eshte i limituar , prandaj lutemi (sidomos atyre qe jane aktivizuar rregullisht ) te bejne prenotimet sa me pare .

  Kontakti do te jene sek. shoqates Marsel Cocoli 0694894496 dhe Kafja e Teatrit Skampa (Marsel Osmanllari 0692340567)
  https://www.facebook.com/events/139305589587641/?notif_t=plan_user_invited

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate