14 maggio 2013

PARAGLIDING me 19 maj 2013 tek Gjiri i Lalzit!


Kemi qendruar larg te dielave tuaj per pak kohe, por ne asnje moment nuk ju kemi harruar.
Prandaj rikthehemi me nje pogram te pasur udhetimesh duke filluar nga maji deri ne gusht, dhe kete te diele me 19 maj jemi per paragliding ne Gjirin e Lalzit 
Menuja:
"Paragliding, Plazh, Barbeque,
Pije alkolike dhe joalkolike,
Transport Tirane - Gjiri Lalzit - Tirane,
Adrenaline & Argetim pa kufi".
Gjithçka per 40 euro.
Per rezervimet kontaktoni ne:
C) +355693771019
E) eksploruesit_albania@hotmail.com
F) eksploruesit - albanian beauty.facebook.com
Pergatituni per nje eksperienc te paharrueshme.
P.S kjo guid realizohet ne bashkepunim me SunSpot

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate