22 settembre 2016

Turizmi shqiptar vijon të tërheqë vëmëndjen e të huajve

14446087_1408371175843174_6603330261331592030_n-1TIRANE, 22 Shtator/ATSH/- Në kuadër të promovimit të Shqipërisë përmes udhëtimeve familjarizuese me gazetarë dhe operatorë turistik të huaj, po realizohet udhëtimi familjarizues i një grupi prej 60 përfaqësuesish të mediave polake të “Press Club Polska”.
Gjatë qëndrimit të tyre në vendin tonë, u realizua një prezantim mbi turizmin shqiptar dhe veprimtarinë e Agjencisë Kombëtare të Turizmit.
Në këtë prezantim, fjalën e hapjes e mbajti Kryetari i Shoqatës “Press Club Polska”,  Jaroslav.
Fjala e tij konsistoi në nxitjen e bashkëpunimit ndërmjet autoriteteve, shoqatave dhe biznesit privat të përfshirë në sektorin e turizmit në të dyja vendet.14355160_1408371272509831_8513308610010407563_n-1
Prezantimin nga Agjencia Kombëtare e Turizmit e mbajti, Sokol Kongoli, ku theksoi rëndësinë e shkëmbimit të informacionit, shkrime në median e shkruar dhe krijimi i kushteve për pjesëmarrje në panaire për promovimin e gjithë formave të turizmit.
/a.g/
https://www.ata.gov.al/turizmi-shqiptar-vijon-te-terheqe-vemendjen-e-te-huajve/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate