26 settembre 2016

Aplikacioni "SoTours" që iu vjenë në ndihmë turistëve që vizitojnë parkun e Dajtit

dajtiTIRANË, 26 Shtator / ATSH / – Ekziston një  aplikacion që ju vjen në ndihmë turistëve dhe vizitorëve të natyrës në parkun natyror të Dajtit.
Ky është aplikacioni  SoTours,që  iu vjen në ndihmë të gjithë vizitorëve, turistëve dhe sportdashësve që organizojnë aktivitete në natyrë, me anë të hartës së shtigjeve të shënjuar, pikave të interesit, burimeve ujore, vendeve ku mund të konsumohen produkte te zonës dhe elementë të tjerë nxitës pse duhet ndjekur një shteg i caktuar dhe pse duhet njohur natyra e asaj zone.
Ai  iu mundëson atyre që regjistrohen edhe monitorimin në kohë reale, në rast rreziku ku kërkohet ndihma e shpejtë.
Ky aplikacion është zhvilluar në kuadër të projektit “Parku Kombëtar i Dajtit një destinacion turistik i arritshëm dhe tërheqës” i zbatuar në kuadër të bashkëpunimit tripalësh Austerlitz/Slavkov midis Austrisë, Republikës Çeke dhe Sllovakisë.
/a.g/
https://www.ata.gov.al/aplikacioni-qe-iu-vjene-ne-ndihme-turisteve-qe-vizitojne-parkun-e-dajtit/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate