12 settembre 2016

Elbasani, nis organizimin per sezonin turistik vjesht/dimer me bukurite e parkut kombetare te shebenik-jabllanice ne sherbim te Turizmit Malore FAMILJAR

elbasanTIRANË,12 Shtator / ATSH / – Në prag fillimin e stinës së vjeshtës ku dhe nis një tjetër sezon turistik ai i peizazhit dhe natyrës, administrata e Zonave të Mbrojtura në Elbasan, ka nisur instruktimin e stafit të ruajtjes dhe menaxhimit të Parkut Kombëtar të Shebenikës, për pritjen dhe shoqërimin  e vizitorëve dhe turistëve në vendet më interesante të zonës.
Po kështu, janë zhvilluar takime edhe me banorët në Fushë Studen mbi procesin e ndërgjegjësimit të komunitetit për mbrojtjen dhe menaxhimin e qëndrueshëm të burimeve natyrore të Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë në shërbim të turizmit malor familjar.place-2014-10-21-15-elbasan77a16f2a1acdb1480908bf80dca00254
Stafi i AdZM do të ketë bashkëpunim dhe bashkëveprim me komunitetin e Zonave të Mbrojtura për një mirë administrim të kësaj pasurie kombëtare dhe fitimprurëse për banorët e zonës.
/a.g
https://www.ata.gov.al/elbasan-nisin-pergatitjet-per-pritjen-e-turisteve-te-stines-vjeshtore/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate