30 settembre 2016

Aktivitet mbi menaxhimin turistik të pazarit të Krujës

krujaTIRANË, 30 Shtator / ATSH / – Agjencia Kombëtare e Turizmit ka qene pjese e seminarit me temë “Forcimi i mëtejshëm i trashëgimisë kulturore dhe artizanatit, një mundësi reale në mbështetje të zhvillimit ekonomik dhe social të rajonit tonë”, qe u zhvillua ne ambjentet e pazarit të vjetër në qytetin e Krujës.
Inicuesit e këtij seminari ishin Agjencia për Zhvillimin Rajonal (AZHR), në bashkëpunim me bashkinë Krujë.
Gjatë këtij seminari u diskutua rreth mundësive për kultivimin e mëtejshëm të vlerave kulturore të trashëguara brez pas brezi.
Ne seminar moren pjese Roland Xhelilaj, Prefekt i Qarkut Durres si dhe Artur Bushi, Kryetar i Bashkise Kruje, nderkohe qe fjalen e rastit e mbajti Arben Skenderi, kryetar i Agjencise se AZHR. /a.ke/
https://www.ata.gov.al/aktivitet-mbi-menaxhimin-turistik-te-pazarit-te-krujes/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate