30 settembre 2016

Shiroka, perspektiva per zhvillimin turistik të zonës

shirokTIRANË, 30 Shtator / ATSH / –  Në Shirokë eshte zhvilluar konferenca “Zhvillimi i Turizmit në Zonat e Mbrojtura”, organizuar nga AKZM, mbështetur nga projekti NaturAL.
Të pranishëm  në këtë  aktivitet ishin kryetarja e bashkise se Shkodres, Voltana Ademi, drejtori i AKZM, Zamir Dedej, Drejtori i Turizmit në ministrinë e Ekonomisë, Redi Baduni, Manaxheri i Programit të Mjedisit, pranë delegacionit të BE-së në Shqipëri, Antuan Avignon, si dhe aktivistë të shoqërisë civile dhe grupe interesi.
Konferenca e turizmit në zonat e mbrojtura në Shirokë u pasua  nga një panair i operatorëve turistike te zones, ku u ekspozuan prodhime të ndryshme artizanale si dhe bujqësore e blegtorale. /a.ke/
https://www.ata.gov.al/shiroka-perspektiva-per-zhvillimin-turistik-te-zones/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate