23 giugno 2014

Turistë nga e gjithë bota tërhiqen nga unikja që ofron malësia e Kelmendit. Alma Çupi ka udhëtuar drejt Vermoshit dhe sjell njerëzit vitalë të Kelmendit, të cilët ringrenë kullat e të parëve duke i kthyer në bujtinë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate