02 giugno 2014

Mbërrin në Portin e Durrësit “Nautica” me rreth 700 turistë. Do të zhvillojnë një vizitë në qytetin e Durrësit, Krujës e Tiranës

02 qershor 2014 15:04
Nje kroçere me flamurin islandez “Nautica” me rreth 700 turiste ne bord mberriti ne Portin e Durresit. Turistët pjesa më e madhe e të cilëve janë amerikanë, hollandez, anglezë, gjermanë etj, do të zhvillojnë një vizitë në qytetin e Durrësit, Krujës e Tiranës. Pjesë e axhendës së tyre janë sitet arkeologjike e historike të qyteteve.
Neser Porti I Durresit, do te vizitohet nga një tjetër Krocerë “Sea Cloud” me flamurin e Maltës, ku pritet të mbërrrijnë mbi 500 turistë. Edhe pse porti i Durrësit nuk ka një vend të përshtatshëm për ankorimin e krocerave dhe jahteve turitike, tre vitet e fundit ai është kthyer në epiqendrën e turizmit detar, ku çdo vit ankorohen mesatarisht 20 anije turistike.http://www.abcnews.al/lajme/aktualitet/2/43015

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate