30 giugno 2014

Fluturime Turistike charter për herë të parë nga Sllovakia në Shqipëri‏ summer 2014

AeroportiTIRANË, 30 Qershor /ATSH- N. Lena/-Turizmi shqiptar këtë vit ka kryer një hov cilësor, që nga administrimi më i mirë i vendeve të pushimit në  plazhet apo të turizmit të natyrës, të atij kulturor dhe më gjerë.
Kjo ka bërë që shumë agjenci udhëtimesh ta fokusojnë biznesin e tyre drejt vendit tonë.
Një nga këto është dhe Agjencia  Shqiptare e Turizmit (ATA), e cila bën të ditur se çdo të hënë duke nisur prej datës 30 Qershor për 9 javë rradhazi do të mbërrijë në Aeroportin e Rinasit charter nga Sllovakia me vizitorë që do të kalojnë pushimet në vendin tonë.
Këto agjenci dhe shumë të tjera që prej 6 vitesh aderojnë në Shoqatën Shqiptare të Turizmit dhe  janë bërë  ambasadorët më të mirë të vendit sot për vizitorët e huaj.
Janë këto biznese që sot kontribuojnë  drejtëpërsëdrejti në rritjen ekonomike të vendit dhe në  rritjen e mirëqënies sociale me një numër të konsiderueshëm të punësuarish sezonal kryesisht gra dhe të rinj./a.g/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate