03 giugno 2014

Lugina e Valbones mbushet me turiste

Tuesday, 03 June 2014 10:29
Lugina e Valbones mbushet me turiste.
Lugina e Valbonës është një ndër perlat e natyrës, e rrethuar me male të lartë, majat e të cilëve ende janë me dëborë. Turistë vendës dhe të huaj kanë mbushur luginën, që përkon me hapjen e sezonit të ri turistik, të cilin komuna Margegaj shpalli mes veprimtarive sportive e kulturore disa ditë më parë. Mbi 100 shtretër dhe 8 lokale i presin turistët e vendës dhe tëhuaj të kalojnë pushimet të paharrueshme në Parkun Kombëtare të Valbonës. http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=86477:lugina-e-valbones-mbushet-me-turiste&Itemid=617

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate