16 giugno 2014

Taske force per sigurimin e cilesise se sherbimit , higjenes dhe pastertise ne bregdet.

Monday, 16 June 2014 09:38
Taske force per sigurimin e cilesise se sherbimit , higjenes dhe pastertise ne bregdet.
Me qëllim përmirësimin e cilesise se higjenes dhe ushqimit ne njesite akomoduese ne pikat turistike te vendit nga data 15 qershor deri më 31 gusht, përgjatë të gjithë bregdetit do të stacionohen njësi të task-forcës së turizmit ngritur nga qeveria për mirëfunksionimin e sezonit turistik. Nga Velipoja deri në Kospol janë 10 njësi të cilat koordinohen nga Agjensia Kombëtare e Bregdetit dhe do të jenë prezent në territor. Duket se përveç kontrollit që do të ushtrohet nga njësitë e task-forcës sipas një grafiku, në dispozicion të qytetarëve është vënë dhe një numër i gjelbër.
http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=86581:taske-force-per-sigurimin-e-cilesise-se-sherbimit--higjenes-dhe-pastertise-ne-bregdet&Itemid=617

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate