30 giugno 2014

Saranda dhe Tropoja ne bashkepunim per zhvillimin e turizmit

Monday, 30 June 2014 07:53
Saranda dhe Tropoja ne bashkepunim per zhvillimin e turizmit.
Saranda dhe Tropoja, dy qytetet më të skajshme të vendit tonë, kanë nënshkruar një marrëveshje binjakizimi me njëra-tjetrën.Dy kryetarët e bashkive, te Sarandës dhe Bajram Currit nënshkruan marrëveshjen, e cila konsiston në projekte të përbashkëta mes dy qyteteve. Marrëveshja e binjakëzimit parashikon disa fusha konkrete bashkëpunimi, si në atë të mjedisit, ekonomisë, sporteve e kulturës, e sidomos atë të alternimit të turizmit detar me atë malor.http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=113410:saranda-dhe-tropoja-ne-bashkepunim-per-zhvillimin-e-turizmit&Itemid=617

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate