27 giugno 2014

Një sezon veror 2014 ndrysheeee.... AKT sjell “Imazhi i vendit je ti”

27 Qershor 2014 - 20:40

TIRANE- “Imazhi i vendit fillon nga ti” është fushata më e re sensibilizuese e nisur nga Agjencia Kombëtare e Turizmit. Ndërsa sezoni turistik veror tashmë ka filluar, kjo agjenci ka zgjedhur një fushatë me humor për të ndërgjegjësuar qytetarët lidhur me sjelljen ndaj turistëve.

Nëpërmjet tre spoteve të veçanta, AKT prej çështje delikate në jetën e përditshme, duke vënë theksin në përmirësimin e sjelljes ndaj turistëve apo vizitorëve, si dhe lidhur me kulturën e shërbimit ndaj qytetarëve.

Agjencia Kombëtare e Turizmit synon të krijojë një klimë sa të ngrohtë e mikpritëse për vizitorët dhe turistët në vendin tonë. - See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/videolajm-nj--sezon-veror-ndryshe-akt-sjell-imazhi-i-vendit-je-ti-222755.html#sthash.rCw2kzKk.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate