08 febbraio 2014

Takim midis perfaqsuesve te turizmit shqiptar dhe autoriteteve maqedonase ne Oher

Friday, 07 February 2014 10:24
Takim midis perfaqsuesve te turizmit shqiptar dhe autoriteteve maqedonase ne Oher.
Fuqizimi i marredhenieve midis Maqedonise dhe Shqiperise ne fushen e turizmit eshte qellimi i takimit qe po zhvillohet sot ne Oher mes perfaqsuesve te Ministrise se Puneve te Brendshme te Maqedonise, Dejtorise Doganore te Maqedonise, Zyres Nderkombetare Invest Macedonia Tirane –Prishtine si dhe drejtuesve te shoqates shqiptare te Tur Operatoreve dhe Shoqates Shqiptare te Turizmit. Takimi u organizuar nen kujdesin e vecante te Zotit Fatos Mustafa nga Zyra Invest Macedonia dhe prioritet do te jete krijimi I lehtesive ne qarkullimin e turisteve qe hyjne dhe dalin ne Maqedoni nga Shqiperia. Gjate takimit mes paleve do te diskutohen mundesite per reduktimin e burokracive dhe levizjen e lire gjate sezonit turistik ne pikat kufitare te Qafe Thanes dhe Shen Naumit si dhe te tjera mundesi qe do te rrisin numrin e turisteve ne te dy vendet.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=75949:takim-midis-perfaqsuesve-te-turizmit-shqiptar-dhe-autoriteteve-maqedonase-ne-oher&Itemid=617#sthash.TgPbG1Z9.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate