16 febbraio 2014

RAZMA Reportazh Turizmin elitar në Razmë, 40 km nga Shkodra


“Historia Shqiptare” ka udhetuar kete jave ne Razme, zonen, qe ndodhet vetem 40 km larg Shkodres, dhe qe eshte shnderruar ne nje pike turizmi elitar. Alma Çupi ka kaluar nje dite mes mundesive, qe ofron veriu i vendit ne fushen e turizmit.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate