26 febbraio 2014

Ministria e Turizmit, nisma per permiresimin e cilesise se sherbimit ne sektorin turistik

Wednesday, 26 February 2014 10:17
Ministria e Turizmit, nisma per permiresimin e cilesise se sherbimit ne sektorin turistik.
Cilesia e shërbimi në zonat turistike në vend vijon të mbetet një nga problemet kryesore me të cilat përballet turizmi shqiptar. Për të përmirësuar nivelin e këtij shërbimi me qëllim afrimin e sa më shumë turistëve, Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit do të nisë licencimin dhe certifikimin e hotelierisë apo operatorëve të tjerë që veprojnë në këtë sektor. Ligji për Turizmin pritet të kalojë në Parlament brenda muajit qershor. Paralelisht me përmirësimin e shërbimit turistik, kjo ministri synon të zgjidhë problemin e mungesës së guidave turistike të certifikuara në vend.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=76193:ministria-e-turizmit-nisma-per-permiresimin-e-cilesise-se-sherbimit-ne-sektorin-turistik&Itemid=617#sthash.iLlZAvZu.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate