26 febbraio 2014

Projekte rinovuese per sitet arkeologjike te vendit

Wednesday, 26 February 2014 10:23
Projekte rinovuese per sitet arkeologjike te vendit.
Për herë të parë  arkeologjia,arkitetketura dhe muzeologjia prezantojnë projektet për Amfiteatrin e Durrësit, Muzeun Arkeologjik të Tiranës dhe atë të Durrësit. Projektet jane prezantuar ne ekspoziten “Të njohësh, të ruash dhe të shfaqësh” që instituti italian ne bashkepunim me Ministrine e Kultures ne Shqiperi ka paraqitur në muzeun kombëtar. Ndërkohë këto projekte mund të bëhen pjesë e një programi më të gjerë dhe afatgjatë për krijimin e një sistemi  muzeal më kompleks i cili të vendosë në rrjet trashëgimninë arkeologjike dhe kulturore.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=76196:projekte-rinovuese-per-sitet-arkeologjike-te-vendit&Itemid=617#sthash.U1VwCIa1.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate