04 febbraio 2014

Alpinizmi K.S Elbasan ju propozon kete fund jave 09/02/2014 hiking ne bukurite e Boges-Shkoder


 • E Diel 09/02/2014 Boge Shkoder

  Nisja ora : 04.30

  Vendi i nisjes : Sheshi i Taksive prane shtepise Muze

  Pagesa 1600 leke ( Udhetimi + Guida )

  Prenotimet do te pranohen deri ne nr 24 - 32 pjesmarres

  Prenotimet do te behen duke kontaktuar me Marsel Cocoli Leli Celi dheAlfred Biqiku ose nga ora 09 - 13 00 tek Teatri Skampa

  Nisja ne 0ra 04 : 30 nga Elbasani .
  Do te ndalojme rruges per nje pushim ( Kafe mengjesi )
  Pas zbritjes nga Mjetet e Udhetimit ne fshatin Boge , do te filloje Ecja ne Bore ( 6-7 ore )
  Veshtiresia Mesatare
  Paisjet Sportive e veshje te pershtateshme per ecje ne bore !
  Nderresa rezerve ( sidomos per kembet )
  Ushqim dhe uje per nje dite
  Ne kthim do te ndalojme ne nje Lokal ne Dedaj ( Fshat afer Boges ) .
  Kthimi ne Elbasan
  Pergjegjesia per pjesmarrjen eshte individuale !
  https://www.facebook.com/events/352669838208145/?ref_newsfeed_story_type=regular  

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate