11 febbraio 2014

Konkursi per vijen bregdetare te Vlores terheq shume aplikante

Monday, 10 February 2014 11:25
Konkursi per vijen bregdetare te Vlores terheq shume aplikante.
Konkursi per vijen bregdetare te Vlores ka terhequr shume aplikante. Sipas Ministrise se Turizmit tre dite para mbylljes se afatit kane aplikuar 96 projektues , nga te cilet 66 studio nderkombetare, 15 vendase dhe 15 grupime studentore. Pas 12 shkurtit do te shqyrtohen te gjithe projektet dhe do te vendoset per ate fitues. Konkursi u organizua per te mbledhur idete me te mira te projektit urban per nje vije bregdetare me gjatesi 4.9 km dhe shtrirje nga Pylli i Sodes deri tek tuneli.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=75985:konkursi-per-vijen-bregdetare-te-vlores-terheq-shume-aplikante&Itemid=617#sthash.vaalosui.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate