28 febbraio 2014

Operatorët turistikë në Durrës: Pushteti vendor i paaftë për të menaxhuar sezonin

Nivel i lartë i papastërtisë, mungon siguria në infrastrukturë
28 shkurt 2014 14:49
Pushteti vendor ne Durres eshte i paafte per te menazhuar turzmin e ketij rajoni. Operatoret turistik private vetem pak koha nga celja e sezonit, kane pak shpresa per nje turizem te sukseshem. Niveli i papastertise eshte i larte nderkohe qe mungon siguria ne infrastructure.

Ne nje situate te tille, ata bejne thirrje per ndryshim te situates. Kerkohet rritja e cilesise dhe e numrit te sherbimeve per turistet nga ana e vendoreve.

Perfaqesues te pushtetit vendor dhe operatore turistike u takuan ne permbyllje
të nje projekti per turizmin ne zonat bregdetare. Durrësi është një prej destinacioneve turistike qe gjeneron afro 150 milion euro të ardhura në vit.  http://www.abcnews.al/lajme/aktualitet/2/39722

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate