21 febbraio 2014

Shqiperia dhe Greqia po perpiqen te thellojne bashkepunimin mes tyre ne turizem

Friday, 21 February 2014 10:16
Shqiperia dhe Greqia po perpiqen te thellojne bashkepunimin mes tyre ne turizem.
Shqipëria dhe Greqia po përpiqen të thellojnë bashkëpunimin mes dy vendeve në fushën e turizmit. Nisur nga fakti se janë dy vende bregdetare, autoritetet e dy vendeve i kushtojnë rëndësi të veçantë zhvillimit të industrisë së turizmit, si sektori me rritjen më të madhe ekonomike aktualisht në Europë dhe si një sektor fitimprurës si për shtetin dhe për biznesin privat. Ky bashkepunim u theksua ne kuader te nje takimi te zgjeruar  me pjesëmarrjen e operatorëve turistikë nga Thesprotia e Greqisë dhe nga Shqipëria. Ky takim erdhi në kuadrin e  Programit “IPA Cross-Border Greece-Albania 2007-2013” për Sektorin e Turizmit. Ambasadori i Greqisë në Shqipëri, tha se dy qeveritë, si ajo e Greqisë, ashtu dhe qeveria e Shqipërisë, kanë shprehur vullnetin për  ngritjen në një nivel të ri të marrëdhënieve dypalëshe.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=76131:shqiperia-dhe-greqia-po-perpiqen-te-thellojne-bashkepunimin-mes-tyre-ne-turizem&Itemid=617#sthash.Jruv5Y2V.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate