26 febbraio 2014

Diskutohet Drafti paraprak I Ligjit për Turizmin me anëtarët e KKSPT-së

Postuar më: 26 Shkurt 2014
Drafti paraprak i Ligjit për Turizmit diskutohet me anëtarët e Komitetit Këshillimor të Sektorit Privat të Turizmit, KKSPT. Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit Eglantina Gjermeni, duke vlerësuar kontributin e anëtarëve të KKSPT-së si shumë të domosdoshëm në këtë proces konsultimi theksoi se ndryshimet e propozuara në Ligj synojnë zhvillimin e industrisë turistike në vend.
Anëtarët e KKSPT-së vlerësuan draftin e Ligjit dhe shprehën vlerësime për punën e kryer. Gjatë diskutimit anëtarët e KKSPT-së sugjeruan njësimin e koncepteve në disa raste dhe në disa të tjera zgjerimin e tyre. Anëtarët kërkuan të specifikohet qartë në Ligj konceptet dhe funksionet e agjencisë turistike dhe turoperatorëve turistikë.
Komiteti Këshillimor I Sektorit Privat të Turizmit ka në përbërje të tij 13 anëtarë, përfaqësues të shoqatave dhe sipërmarrësve që operojnë në sektorin e turizmit në vend, përfaqësues nga Universiteti I Tiranës, shoqërisë civile, komunitetit të donatorëve dhe medias.
A jane kompetent keto persona qe bejne pjese te ky grup te japin ide inovative per nje zhvillim sa me dobishem per sistemin e turizmit shqiptar ??

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate