28 febbraio 2014

Projekte per pastrimin dhe zhvillimin e ishullit te Sazanit

Friday, 28 February 2014 12:42
Projekte per pastrimin dhe zhvillimin e ishullit te Sazanit.
Autoritetet qeveritare shqiptare te kryesuar nga Ministrja e Mbrojtjes kane bere nje vizite ne ishullin e Sazanit per te pare me nga afer gjendjen dhe radaret e rinj te monitorimit te ujrave te vendosura atje se fundmi. Ministrja gjate vizites u shpreh se aksioni per pastrimin e zonave kryesore te vendit do te shtrihet edhe ne ishullin e Sazanit. Se shpejti do te nise dhe nje projekt pastrimi per kete ishull. Kjo nisme synon te permiresoje kushtet e ketij siti dhe te rrise numrin e turisteve atje.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=76250:projekte-per-pastrimin-dhe-zhvillimin-e-ishullit-te-sazanit&Itemid=617#sthash.4Piaa7t4.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate