20 febbraio 2014

ELBASAN- Dhjetëra pjestarë të ekipit të Alpinizmit, Skive dhe Turizmit malor në Elbasan, i janë bashkuar nismës së muajit të pyllëzmit duke mbjellë mbi 100 fidanë pisha në zonën turistike të Gjinarit

Feb 20, 2014

ELBASAN- Dhjetëra pjestarë të ekipit të Alpinizmit, Skive dhe Turizmit malor në Elbasan, i janë bashkuar nismës së muajit të pyllëzmit duke mbjellë mbi 100 fidanë pisha në zonën turistike të Gjinarit.Fidanët u siguruan nga ekipi i alpinizmit dhe nismës së tyre ju bashkuan edhe vullnetarë të korpusit të paqes. Ata u shprehën se mbjellja e pemëve në zonat turistike i shërben zhvillimit të turizmit malor.Gjinari ose siç njihet në histori si treva e Shpatit, është një ndër pikat më të rëndësishme të turizmit malor në Qarkun

e Elbasanit. Gjinari shquhet për pyjet e dendura të pishës dhe ahut

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate