02 agosto 2013

3 &4 Gusht 2013: Festivali i Akuatikes, organizuar nga Bougainville Bay dhe Bashkia Sarande. I ftuar special kampioni boteror Marco Bardi. Ceremonia ne Hjirin e Bukonviles, ora 19.00


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate