03 agosto 2013

FOTOLAJM/ Bëhet batërdia në kalanë antike të Dorëzit

TIRANE- Këto foto i ka dërguar te anëtarët e Forumit për Mbrojtjen e Monumenteve një grup të rinjsh që kishin shkuar për të vizituar Kalanë Antike të Dorëzit.

Shikoni se çfarë batërdie po bëhet shumë pranë Akropolit antik, komentojnë anëtarët e këtij forumi, duke shtuar se “ky është imazhi më i qartë për të parë se çfarë bëhet. Monumenti po shkrihet për gurë.

Kalaja Antike e Dorëzit me logo
(Foto: Kalaja Antike e Dorëzit)
Gurorja që përdor gurët e kalasë antike të Dorëzit me logo
(Foto: Gurorja që përdor gurët e kalasë antike të Dorëzit)

A nuk duhet bërë një përçapje për të ndaluar këtë masakër historike dhe ambientale?”

Shkrimi u botua sot në gazetën Shqiptarja.com (print) 30.07.2013

Redaksia Online
(e.s/shqiptarja.com)
 - See more at: http://www.shqiptarja.com/kulture/2730/fotolajm--behet-baterdia-ne-kalane-antike-te-dorezit-169705.html#sthash.5gcT27Di.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate