29 aprile 2013

Trashëgimia kulturore dhe turizmi zënë ende pak peshë në zhvillimin ekomik në jug të Shqipërisë. Pengesë janë bërë dëmtimet ne Qendren Historike te Gjirokastrës nga ndërtimet pa kriter dhe problemet me shërbimet turistike. Institucionet e kulturës po zhvillojne kohet e fundit aktivitete per te sjelle ne vemendje nxitjen e turizmit.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate