24 aprile 2013

LLIXHAT E PESHKOPISE qyteza e shërimit, reportazh Prill 2013


Ujërat termalë më cilësorë në Ballkan 22 prill 2013 13:36
 Llixhat e Peshkopisë me ujin me cilësor ne Ballkan, vizitohen nga 20 mije paciente çdo vit.
 Kjo ka cuar ne nje bum te ndërtimit te hotelerive. Gazetarja Alma Cupi dhe operatori Ben Haxhia sjellin reportazhin mbi qytezën e shërimit.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate