17 aprile 2013

Te ngjitesh majen e Tomorrit tashi mundesh dhe ti, aktivitet i organizuar nga Alpinizmi , Ski & Turizem Malor Elbasan (Federata e Alpinizmit Shqiptar) & High Albania Mountain Club 13-14/prill/2013

..
Ky aktivitet u organizua nga  Alpinizmi , Ski & Turizem Malor Elbasan (Federata e Alpinizmit Shqiptar) dhe High Albania Mountain Club , Mos kujtoni se keta djem,vajza e prinder qe te shtunen e kaluar ngjiten majen e Tomorrit jane alpiniste profesioniste. Ato jane njerez te thjeshte qe ne fund jave meren me hecje ne natyre (hiking) . keto aktivitete mund ti shikoni ne faqen e Hoteleri-Turizem Albania ne You Tube ( http://www.youtube.com/user/TurizemAlbania ) ose ne faqet e organizuesve ne ketyre aktiviteteve http://www.highalbania.al/   dhe https://www.facebook.com/pages/Alpinizmi-Ski-Turizem-Malor-Elbasan-Federata-e-Alpinizmit-Shqiptar/198291766874963















Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate