05 aprile 2013

Diten e Mërkurë 10 Prill 2013, ora 9:00 ATA ju mirepret në Hotel New York ne Vlore per të marre pjese ne tryezën e rrumbullakët per bizneset e turizmit

Diten e Mërkurë 10 Prill 2013, ora 9:00 ATA ju mirepret në Hotel New York ne Vlore per të marre pjese ne tryezën e rrumbullakët per bizneset e turizmit. Temat qe do te trajtoje kjo tryeze jane:

• Prezantimi i produkteve të sigurimit në turizëm
• Projektligji i ri për çështjet e drejtës së autorit

dhe paraqesin mjaft interes si per hotelet, restorantet ashtu edhe per agjensite e udhetimit dhe turistike. Kjo tryezë organizohet nga ATA -Shoqata Shqiptare e Turizmit ne bashkepunim me ZSHDA, SIGAL me mbeshtetjen teknike dhe financiare te USAID/Rritje Albania. 

Per te konfirmuar pjesemarrjen na kontaktoni ketu ose ne:
Email: ata@ata.org.al
Cel: 0694035153

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate