26 aprile 2013

Bashkia Sarande ju fton ne hapien e sezonit Turistik 2013 me 10/11-Maj...ku një ftesë e posaçme i shkon te gjithve gjimnazistëve shqiptarë

Duke ju uruar gjithë të mirat e duke përcjellë për Ju përshëndetje nga Saranda, do të dëshironim t’ju sugjeronim se ka një arësye më shumë, në se ekskursionet e maturantëve apo klasava të tjera të gjimnazeve shqiptare ne Shqiperi e Kosove do t’i programoni të bëhen në fundjavën e dytë të muajit maj. Saranda ka kohë që përgatitet për të surprizuar çdo vizitor e turist që do të ndodhet këtu më 10 e 11 maj, pasi në këto data janë dy ndër eventet tona më të mëdha të këtij viti. Më 10 maj nis Festa tradicionale e Midhjes, që organizohet përgjatë shetitores së qytetit, ditën dhe natën, me panair tregtar, promocion të shtuar të biznesve lokale, rajonale dhe nga Kosova, Mali i Zi, Maqedonia, Greqia, Italia etj., dhe argëtim. Më 11 maj Festa e Midhjes vazhdon, duke u bashkuar me ceremoninë e çeljes dhe sezonit “Verë 2013” dhe me show, spektakle me këngëtarë të ftuar dhe lojëra e aktivitete rinore, që do të zgjasin deri në mëngjes. Ju ftojmë të bashkoni e sinkronizoni axhentën e udhëtimeve turistike tuaaj me eventet tona të mëdha të kësaj pranvere. Bashkia Sarande u eshte drejtuar edhe drejtorive te gjimnazeve tuaja, per ta mundesuar kete. Ju falenderojmë dhe ju mirëpresim! Per çdo info me teper, degjohemi në 085 222 380. BASHKIA SARANDE
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.444033255690108.1073741866.100002503125686&type=1


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate