07 marzo 2015

Shqipëria turistike prezantohet në Panairin e ITB "Berlini 2015"

akt1TIRANË, 6 Mars / ATSH / – Vijon këto ditë prezantimi i Shqipërisë turistike në një  ndër panairet më të mëdhenj të fushës së turizmit –ITB- “Berlin 2015″. Panairi eshte hapur më 4 mars dhe do të vazhdoje deri më datën 8 mars.  Agjencisë Kombëtare të Turizmit (AKT) këtë vit i janë bashkuar edhe 18 agjenci turistike private për të prezantuar Shqipërinë turistike. Nga Agjencia Kombëtare e Turizmit njoftohet se ka një interes të lartë  nga vizitorë  dhe profesionistë të këtij sektori për t’u njohur me ofertat dhe potencialet turistike shqiptare. Stendat ku prezantohet Shqipëria jane per natyrën, bregdetin aktsi dhe trashgiminë tonë kulturore.
Ndërkohë, axhenda e Agjencisë Kombëtare e Turizmit (AKT) përfshin takime të shumta, si dhe kontakte me median ndërkombëtare. /a.ke/http://www.ata.gov.al/shqiperia-turistike-prezantohet-ne-panairin-e-berlinit-232958.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate